Ny teckning




New Stuff

Här är mina tre senaste inköp:


linne från levi´s ordinarie pris ca 400 kr, men jag fick linnet på köpet eftersom jag köpte ett par shorts och Johan passade på att köpa en tröja och det var " köp tre betala för en".



jeansshorts levi´s ordinare pris 799 kr, fick på köpet


scarf från åhléns 79 kr

Skola i 14 timmar!

Jaha då var födelsedagen över, inte den bästa födelsedag jag haft direkt men den blev lite bättre sen. Fick en riktigt bra present av Johan, nämligen ett teleobjetiv till kameran. Att han alltid ska köpa så dyra saker..Den verkar iaf riktigt bra. Perfekt om man ska fota någon som vindsurfar på havet eller djur som alltid springer iväg om man kommer för nära eller fota snygga skidbilder där man kan ha lite suddiga grenar i förgrunden. Kan knappt vänta tills det blir vinter..Sen fick jag också körlektioner, presentkort, en datamus som matchar min VAIO och en provdocka, ni vet en sån som de har i project runway när de syr kläderna..
Jaja det jag tänkte berätta var egentligen att jag ska vara i skolan ill klockan 23 och alltså vara där i 14 timmar och sen börja som vanligt dagen efter och alltså få ca 5 timmars sömn så tyck synd om mig :)



Jag i Åre. Längtar tillbaka...

Idag fyller jag år!

Då är man 19 då..dagen började inge vidare...

Hanna pysslar


Blev ombedd att göra ett gratualtionskort av pappa till min faster som fyller 60 år på fredag och här är resultatet. Det blev kanske lite mycket åt bröllopshållet men annars tycker jag det blev fint. fast det är ju så mycket billigare att köpa ett färdigt kort, materialet till detta kostade 215 kr.


slutresultetet



materialet jag använde för att göra kortet

19 imorgon!


Jajamensan imorgon fyller jag 19 år, känns riktigt kul, synd bara att jag måste gå upp så tidigt för att hinna till skolan. Hade tänkt att lägga upp min önskelista förut men det blev aldrig av så jag tänkte att jag lägger upp det som jag faktiskt får istället. Det är inte bara dagen innan min födelsedag utan idag har jag också varit på min nya skola i två dagar och det går riktigt bra. Nä nu måste jag pyssla ihop ett gratulationskort som jag lovat göra, kan visa sen hur det blev.


Barn på nytt


Godkväll. Känns som att man är liten igen. Sitter här och längtar tills imorgon när jag ska till Gröna Lund med Johan, och på måndag blir det dessutom första dagen i skolan. Eller första dagen i en nya skola, jag har ju hunnit med att ta studenten så första skoldagen är det ju inte direkt. Men jag ska ju börja på en konstlinje på måndag. och jag känner mig sådär pirrig och nervös som man gjorde när man var liten, det plus att jag ser fram emot till att åka till Gröna Lund gör att jag känner mig som 7 år. Men det är väl inget fel med det antar jag. Känner dock på mig att detta kommer göra att jag inte kommer ha lika mycket tid för att blogga de närmsta två dagarna. Å andra sidan har jag ju inte alltför många besökare så det är ju inte så många som drabbas av min sega uppdatering. Tänkte i alla fall försöka hinna med att skriva om min första skoldag på måndag, om jag nu överlever..
Godnatt!


Ny teckning


Provade att rita en bild i gråskala, vad tycks?


Läder och stickat


Råkade smita in i några butiker innan jag tog bussen hem idag och köpta en skinnjacka och en stickad mössa. Är osäker på om jag ska behålla skinnjackan, vad tycker ni? Behålla eller lämna tillbaka?
Kostade 499 kr från NewYorker.







Den stickade mössan kostade endast 79,50 kr och kommer från Indiska.
Älskar långa mössor, de är så mysiga att ha på vintern.




Blåklockan ute i backarna står..


Blev så sugen på att fota när jag lade upp förra inlägget så jag var bara tvungen att ge mig ut med kameran och här är bilden jag blev mest nöjd med.


Jag gillar att fota också


Här är lite fotografier som jag tagit under det senaste året med min Nikon D40X.
Vad tycks?






Dagens outfit





jeans: zara
linne: gammalt från gina tricot
väst: jc



Bara en bild



Vindsurfing


Go´kväll alla! Just nu är jag i Öregrund i en mysig stuga och Johan och hans kompis är ute och vindsurfar på havet. Och i förrgår provade jag på att vindsurfa för första gången. Det gick mycket bättre än vad jag hade trott, spenderade mer tid på brädan än i vattnet. Men det blåste knappt något så jag ska inte påstå att det gick särskilt fort men det var ju tur eftersom jag antagligen hade plurrat om det blåste mer..








Konstskola


Hejsan alla! Det har hänt en väldigt viktig sak sedan sist jag bloggade..Som ni säkert märkt tycker jag om att måla och rita så därför gjorde jag arbetsprover och sökte till en konstlinje här i Uppsala. Nu har jag fått reda på att jag kom in! Känns riktigt kul. Speciellt eftersom jag inte hade något jobb så jag visste inte vad jag annars skulle göra under det närmaste året.
Nu får jag i alla fall studiebidrag och kanske kan jobba lite extra under helger och lov. Så nu ska jag sattsa på att göra arbetsprover det närmaste året för att sedan söka till Beckmans eller Konstfack.



Här ska jag plugga. Ganska flott va?





Gårdagen i bilder




I bilen på väg till Johans sommarställe.



Igår hade jag på mig min nya klänning/ långt linne från H&M, vit tröja från H&M och strumpbyxor från Åhléns.





Sen åkte vi in till Nyköping och där köpte jag världens snyggaste skor från Don Donna för bara 275 spänn! Det var halva reapriset, egentligen kostade de 799 kr, vilket kap säger jag bara. Riktiga Pochahontas skor som jag kommer använda flitigt i höst. Såg de för några veckor sedan men köpte de inte då och trodde inte att de skulle finnas kvar, men jodå och det är jag glad för.

RSS 2.0