Åre


Hejsan alla, nu befinner jag mig i Åre och har 8 härliga skiddagar framför mig.


Våran granMina julklappar


Detta fick jag bl.a i julklapp:


klänning från whyred


Blixt, lins och display-skydd till kameran


Skidhjälm från Sweet


Supernintendo, världens bästa konsol. finns massa bra spel som jag måste köpa till den..


Loco Roco 2


Locktång, björn axén tools

Inslagning


Nu har jag slagit in alla mina julklappar. Och ja, det understa paketet är stort, så stort att det gick åt två hela rullar med papper. Det är därför det är inslaget med halva av ett pappaer och halva av ett annat :P


Vernissage


I torsdags hade vi på konstlinjen vernissage för resten av skolan och visade upp ett urval av ad vi har gjort under höstterminen.


Julkort


Årets julkort som jag precis pysslat ihop.

Framifrån


Inuti

Lookbook

Tänkte tipsa om en grymt bra sida där man kan få massor av inspiration vad gäller mode. Såg denna läckra outfit och många fler på lookbook.nu som jag säkerligen kommer besöka fler gånger.


Grafik


Nu har vi haft en period av grafik i skolan. Man skulle kort kunna säga att grafik är allt som man gör fler än en upplaga av till skillnad från en målning som det bara finns en av. Det finns oändligt många tekniker man kan använda sig av men vi har mest fått lära oss torrnål, aquatint och olika tejp och limtekniker. Torrnål och aquatint är tekniker då man på olika sätt ristar i t.ex en kopparplåt,sedan gnuggar man in färg på den ristade plåten som man sedan trycker med en tryckpress på fuktigt papper. Här är några av mina bilder..


limtekniktejpeknik


limteknik


torrnål kombinerat med aquatint, originalbild av danny roberts


rena kopparplåtar


limteknik

Något på önskelistan
Denna klänning från whyred finns med på min önskelista, om det inte hade varit så dyr så hade jag köpt den med detsamma eftersom jag inte orkar vänta till jul för den är u helt underbar. Jag hade dock haft något enfärgat långt linne under för den är lite väl genomskinlig för min smak.
Har dessutom fått klagomål på att jag uppdaterar för sällan och jag kan inte annat än hålla med. Skyller på läxor och brist på ork men jag har tänkt att bättra mig, lovar ej ett nytt inlägg om dagen men bätrre än det varit på sistone i alla fall.

Pepperkakshus
Såhär blev mitt pepparkakshus som jag gjorde idag.

RSS 2.0