Gissa kändisen

Denna är nog lite svårare en den förra, kan ni se vilken kändis det är?


Gissa bloggerskan


Hade tänkt ge er en ledtråd men jag skippar det, hoppas på att ni klarar det ändå :)
Nå, kan ni se vem det är?
Och glöm inte att jag gärna tar beställningar och målar av den som vill.


Tårta igår




Jupp, tårta ska det va när någon fyller år och denna gång var det min brors tur att fylla år, närmare bestämt 21 år. Har inte skrivit på några dagar och jag är väl medveten om det, skyller på jobbet igen.. Men nu hade jag iaf tänkt att spotta upp två stycken inlägg på kort tid :) Så nästa kommer strax..

Ännu en..


Har dessutom hunnit med att rita denna idag. Ritade dock inte av en kändis denna gång utan jag ritade istället av en MaxFactor reklambild. Och ni som är intresserade av att bli avmålade för en hundring så är det bara att kontakta mig.


Hot Friday!


Ja alla håller säkert med mig om att det har varit varmt idag, till om med ni där uppe längst i norr..Här i Uppsala har det varit  30 grader, lite för varmt om du frågar mig. Man blir så trött av sådan värme, 25 grader är mer lagom :) Men jag och Johan orkade i alla fall ta oss en sväng på stan där jag handlade ett armband, en ny ögonfransböjare, fler promarker-pennor, en present till bror som snart fyller år och sen fick jag dessutom en våtdräkt av älskling. Han vill nämligen att jag ska prova på att vindsurfa och jag kunde faktiskt klämma i mig en juniorstorlek, mycket billigare så, haha.
Sen när vi kom hem åt vi grillad kyckling, pommes och grillade grönsaker, mums.
Här kommer dagens köp:


Nitarmband, ca 80 kr Glitter


Watski våtdräkt, 795 kr



Och sist 4 st nya promarker pennor, alltås inte alla på bilden...

Gissa kändisen



Guess who..







Gjorde denna för cirka en timme sedan, kan ni se vem det är?
Och glöm inte att jag gärna tar beställningar och ritar av den som vill för 100 kr :)

Tisdag


Jobb, jobb, jobb säger jag bara.. Och ja det är jobbet som är anledningen till att jag inte bloggat på ett tag men när jag tänker efter borde jag hinna med det ändå. Jag jobbar trots allt inte så många timmar varje dag och jag jobbar inte varje dag heller. Men när man kommer hem efter en jobbdag vill man bara vila och ta det lugnt, umgås med de man tycker om så det har helt enkelt inte blivit något bloggande på ett tag. Och det är också för att jag jobbar som jag inte kommer kunna göra de två saker som vi gör varje sommar med familjen, nämligen hälsa på släkt i Finland och Sundsvall. Och eftersom jag precis fått jobbet vill jag ju inte vara jobbig och fråga om jag kan byta dagar så jag får hoppas på att jag kan följa med nästa år istället...
Men nu så sitter jag i alla fall här vid datorn. Kan berätta att jag träffade mina kompisar Hanna och Joanna igår. Har känt dem sedan dagis men tyvärr har jag inte umgåtts mycket alls med Joanna på sista tiden, synd tycker jag för det är en riktigt trevlig tjej.. Och nyss hjälpte jag pappa med att slänga sopor på sopcentralen från förrådet som han rensar. Han förbereder nämligen en flytt och om man ska flytta från ett radhus till en lägenhet krävs det att man slänger en del.
Kan också berätta om Johans och mina planer på att åka till Mallorca i början av Augusti. Vi har hittat ett trevligt hotell och allt men jag har ju egentligen inte råd just nu för lönen kommer först nästa månad men det skulle verkligen vara skönt att åka dit. Jag har varit där två gånger förr och älskar det.
Ska lägga upp en teckning jag precis gjorde strax också.
Ha det bra!

De senaste dagarna i bilder


Sedan i söndagskväll har jag varit på Johans sommarställe men när vi kom dit på söndagskvällen tog vi det bara lugnt, tittade på solnedgången och så. Sen dagen efter, alltså i måndags åkte vi till Nyköping för att kolla lite affärer men tyvärr blev inget köpt. Och igår var jag och Johan på Kolmården, måste säga att det var lika roligt nu som när man var liten..
Det blev en hel del bilder så jag tänkte visa ett urval från dem.


Jag på klippan


Jag och älskling.


Regnskogen på Kolmården


Vi kollade självklart på deldinshowen










Ny teckning - gissa kändisen

Här är min senaste teckning som jag gjorde idag...

Beställning


Söta Sandra ville att jag skulle rita av henne och här är resultatet :)



originalfotot:


Ny teckning


Här är en teckning som jag gjorde klart för bara några minuter sedan..Vad tycks? Och ser ni vilken kändis jag har ritat denna gång?



Blev jätteglad att alla gissade rätt på förra kändisen som var någon av systrarna olsen, antagligen Mary-Kate :)

Nytt i garderoben


Idag när jag och Johan var på stan kunde jag bara inte motstå denna mysiga tröja i frotté. Älskar att det känns lite strandaktig.. Skönt palmbladsmönster och så..Den var dessutom på rea. Kostade 199 kr på Bik Bok. Jag är kär, kanske min kommande favvotröja, vem vet :)




Gissa kändisen


Här är den andra bilden som jag ritade ikväll. Målade av en bild på en kändis så jag tänkte att ni skulle få gissa vem ni tror jag ritade av eftersom jag själv inter tycker det blev så likt..
Nå, vem tror ni att det är?

Nya pennor, test 1


Här är en av teckningarna jag gjorde ikväll. Hade som sagt blivit mer nöjd om jag hade fler pennor i olika färger men jag gjorde det bästa av det jag hade :)
Målade av ett en fotografi som är en reklam för Roxy, saknar ju snön och skidåkning haha. Alla tycker väl jag är konstig nu som vill ha snö mitt i sommaren men jag och Johan har t.o.m funderat på att åka till Norge i sommar där man fortfarande kan åka skidor i .tex Stryn. Nog med prat här är bilden, Vad tycks?


Tisdag


Godkväll bloggen..Märker tyvärr att jag har mycket mindre tid för bloggen nu när jag har fått jobb. Men det kommer antagligen inte bli såhär få inlägg varje dag i framtiden eftersom jag nu jobbar tre dagar irad och det är inte alltid som jag kommer att göra det. Men men..det gick i alla fall bra på min andra arbetssdag bortsett från att jag skar mig på fingret när jag skulle krulla snörena till ett paket..Saxen var visst vassare än jag trodde :P Ville ju inte att kunden skulle märka mitt misstag så jag försökte dölja det så gott jag kunde. Fast blodet droppade haha.Och imorgon ska jag få testa på att stå i kassan, så det ska bli spännande. Börjar klockan elva så jag behöver inte gå upp lika tidigt som idag.
Testade förresten mina nya tuschpennor idag..Har tyvärr inte så många färger som jag skulle vilja ha men pennorna funkar riktigt bra. Synd bara att de är så dyra annars hade jag köpt alla färger som finns :)
Tänkte lägga upp ett litet smakprov på det strax.

Äntligen!


Hejsan bloggen, sorry igen på dålig uppdatering men idag har jag iaf en bra ursäkt för att jag inte har hunnit blogga. Jag har nämligen fått ett jobb idag och jag är så lycklig :)
Så nu ett tag framöver (vet inte hur länge det blir) ska jag extrajobba på Hemtex när de behöver personal..Och redan idag som var min första dag fick jag jobba i 8 timmar. Och imorgon börjar jag klockan 9. Så det känns jätteskönt att ha det fixat. Tack vare min kompis Jenny som jobbat där sedan tidigare, hon tipsade om mig när de sa att de hade ont om folk. Tack Jenny säger jag bara! Det kändes riktigt bra också, fast det tar väl ett tag att lära sig allting och hur kassan fungerar men jag längtar tills jag kan allting som ett rinnande vatten.
Ha det bra allihopa, jag ska strax sova så jag orkar jobba imorgon.
Go´natt!

På väg hem


Nu sitter jag i bilen och är strax framme i Uppsala. Älskling är så duktig på att köra bil, jäkligt skönt med en pojkvän som har körtkort måste jag säga, så det kan ni ha ni som funderar på pojkvänner, ta en med körkort haha!
Det nya mobila bredbandet fungerar riktigt bra just nu, var lite långsamt ute i skogen men det är förståeligt.
Här kommer lite bilder från stugan förresten, bilder med sommarstugekänsla tycker jag :)


Söndag


Godeftermiddag! Idag är det dags att åka hem härifrån, har varit trevligt men idag var det lite väl dåligt väder tycker jag, mulet och 16 grader. Men Johan och jag kom i alla fall ut på sjön och fiskade en stund. Älskling fick såklart upp en hyfsat stor gädda och jag ingenting.. Nu väntar jag på att han ska spänna fast alla vindsurfinggrejer på biltaket så ska vi åka sen :)
Köpte massa chips och dip till igårkväll men det blev aldrig av att vi åt det eftersom vi blev så mätta på rabarberpajen, men då har man ju snacks till ikväll istället :)
Har inte känt att det har varit nödvändigt att lägga upp dagens outfit under tiden jag har varit här eftersom  jag bara gått runt i mjukiskläder i princip..
Kankse bloggar mer senare och lägger upp lite bilder från stugan men nu ska det fikas.
Ha det bra!

Lördag


Godkväll allihopa! Dåligt av mig att inte uppdatera förränns nu..Men bättre sent än aldrig brukar man ju säga.
Idag har jag börjat dagen med att sova ganska länge eftersom älskling ändå var ute på sjön och vindsurfade, jag hade gärna provat men det finns bara en bräda och en väldigt för stor våtdräkt just nu. Därefter blev det lunch, hjälpa grannarna i området lite, bakat rabarberpaj, spelat guitar hero m.m. Ganska skönt att inte göra något speciellt ibland..
Ska försöka att uppdatera lite tidigare imorgon, men här kommer i alla fall en bild på rabarberpajen som jag nyss bakade.


Sommarstugedags


Tyvärr sitter jag inte och skriver på min bärbara dator just nu eftersom den är nedpackad. Jag ska nämligen när som helst åka till Johans sommarställe. Det som är bra är att jag nu kan blogga även där, hoppas att hastigheten är någorlunda där borta i skogen i alla fall..Då kan jag roa mig med att blogga under tiden som han vindsurfar. Kan nog bli rätt skönt att slappa på bryggan med datorn. Känns riktigt somrigt om inte annat, och det är bra för hittils har jag inte haft så mycket sommarkänsla.

Bild från förra sommaren.



Dagens outfit




kavaj: newyorker
linne: topshop
shorts: avklippta jeans
strumpbyxor: åhléns
örhängen: jc

Nu ska jag cykla ner på stan på min nyreparerade cykel och köpa mig ett mobilt bredband från telia. Jag fick ju en bärbar dator i studentpresent som jag knappt använt just för att jag inte har internet till den. Synd på en så snygg dator haha. Men jag tyckte att telias erbjudande lät bra med att det är gratis fram till 2009 och därefter kostar det 199 kr/ månaden och man är bunden i 18 månader. Så i princip får jag första halvåret gratis.
Nästa gång jag bloggar gör jag det förhoppningsvis från min bärbara dator.
Ha det bra!

Sunlight

Idag har jag varit allmänt lat, väldigt skönt om jag får säga det själv. Satte ute på balkongen i solen ett tag också, dock inte tillräckligt länge för att bli brun..Hatar att jag är så seg på att bli brun, aja antar att många här i skandinavien har det problemet..



Såhär ser jag ut idag, med mina favvo brillor från H&M och en gammal bikini, också den från H&M.



Det var i alla fall nästan molnfritt idag.

Nu ska jag strax äta lite av mammas supergoda köttfärspaj :)

Beauty Evolution: Nicole Richie


På vilken bild ser hon bäst ut?


Sno stilen


Lindsay Lohan


Sno Lindsay Lohans stil med blommig topp från Topshop (£25), svarta jeans från Nelly (499 sek), kavaj från Gina Tricot (399 sek),ballerinaskor från La Redoute (369 sek) och väska från Bianco (300 sek).

Ashley Olsen


 Stilen snor du med jeans från Nelly (499 sek), skjorta från H&M (198 sek), Paul Frank klocka från pikmee.se (1599 sek) och Wayfarers solglasögon från Topshop (£15).

Bild och text: www.celebmode.se

Rachel Zoe

Rachel Zoe är för er som inte vet den 33 åriga styliststjärnan. Hennes mest kända klienter är Lindsay Lohan och Nicole Richie. Båda två av dem hamnade i ett viktras efter att Rachel blev deras stylist. Zoe menar att hennes look passar bäst på smala kroppar där jeans gör sig bäst i storlek 25 och att klänningar får bäst fall med platt byst. Trots detta menar hon att hon inte har något att göra med deras viktras..Många menar också att hennes klienter blir små kopiar av henne själv..


Överst från vänster:Rachel Zoe och Nicole Richie, Nicole Richie och Lindsay Lohan,
Rachel Zoe själv.

Fakta från http://www.dollface.se/profiles.php?article=91

Så vad tror ni? Har denna Rachel Zoe påverkat sina klienter till att bli smalare eller har hon inte något med det att göra?




Dagens outfit


Idag ser jag ut såhär..


tröja: h&m, ny
shorts: vero moda
skärp: h&m
väska:h&m
strumpbyxor: åhléns
halsband: gjort själv
örhängen: h&m

Tävling


Ojojoj vilken bra goodiebag jag är med och tävlar om. Har velat ha sådana där wesc hörlurar ett tag nu, så hoppas man vinner då..
Hon som anordnar allt hittar du Här och inlägget Här.




Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.

Dagens outfit




kjol: topshop
tröja: mammas
väst: jc
strumpbyxor: åhléns
sjal: gammal
örhängen: present från älskling

Kom hem från stan för ett tag sedan, efter att jag lämnade in min cykel på reparation..Tänkte visa vad jag köpte plus det som jag inte köpte men gärna skulle vilja ha köpt haha. Om man ändå hade pengar till allt..

Film


Såg en film igårkväll som heter Semi-Pro, en komedi med Will Ferell. Den handlade om ett basketlag som försökte komma med i NBA och det utspelade sig på 70-talet. Jag tycker att filmen var bra och rolig men inte så mycket mer. Alla filmer med Will Ferell är just bra och roliga men man blir lixom aldrig överraskad..Haha oj nu blev det visst en liten filmrecension så min slutsats blir att den är sevärd och jag ger den tre stjärnor.





Nu ska jag nog ta en sväng ner på stan och leta efter en kavaj och en hatt :)
Ha det bra!

Tisdag


Hejsan bloggen! Här sitter jag och funderar lite på den kommande tiden..Finns ju så mycket jag vill göra som kostar pengar..Alla utbildningar som kostar 50 000 för ett år och alla platser man vill besöka..Men nu funderar jag stark över att åka till Fuerteventura med Johan. Det verkar vara en underbar ö med bara fina lyxiga hotell. Milslånga vita stränder, bra vatten att snorkla i och vind och vågor så att man kan surfa. Men de flesta som åker dit åker dit på vintern eftersom det är väldigt varmt där på sommaren, men på vintern åker vi så mycket skidor så jag med min ekonomi skulle knappast ha råd med både och..Jag skulle verkligen behöva åka bort på semester efter 6 år av intensivt pluggande, många gånger har jag varit nära till utbrändhet. Så frågan är, ska jag satsa på att åka iväg?





Ser det inte helt fantastiskt ut?

RSS 2.0