Kläd makeover


Idag sydde jag om två plagg som jag kände att jag inte skulle använda som de såg ut då. Såhär såg de ut före och efter:

Då                                                                                              Nu



Då                                                                                        Nu


Eller tycker ni det var bättre förr? Skulle jag ha låtit bli symaskinen?

Då & Nu



Misha Barton då och nu.


Lindsay Lohan då och nu.


Drew Barrymore då och nu.


Dita Von Teese då och nu.


Beyonce Knowles då och nu.


Terry Hatcher 1990 och nu.


Brad Pitt 1987 och nu.


Pierce Borosnan 1981 och nu.


Angelina Jolie1988 och nu.


Catherine Zeta Jones 1987 och nu.


Jennifer Aniston 1990 och nu.


Nicole Kidman 1989 och nu.


Kim Cattrall då och nu.

Min fråga blir nu: Var det någon som såg bättre ut förr?
Själv tycker jag att Dita Von Teese var vackrare förr.

Ny kjol

Här är min nya kjol. Tänkte först köpa en blommig volangkjol, en sådan som de flesta redan köpt men sen såg jag den här och tänkte att den är mycket bättre. För den ser inte ut ut som alla andra blommiga volangkjolar som finns därute.







Från topshop, 250 kr på 50 % rea.

Söndag


Dålig stil av mig måste jag säga..Skrev ju ingenting i bloggen igår. Men en dags uppehåll är kanske inte så farligt.
Men igårkväll när jag tänkte skriva i bloggen drog jag och Johan ut på en liten fotoexpedition när vi såg att solen gick ner. Det var verkligen perfekt väder för fotografering, solnedgång och dimma. Tänkte ge er ett litet smakprov på de bilder som togs igår. Alla är tagna av mig förutom de med mig på bilden såklart!













Snart är det ju EM-finalen. Heja Spanien säger jag bara, vilka hejar ni på?

Torsdag


Inatt hann jag faktiskt få sju timmars sömn, trots att jag kom isäng klockan tre. Och idag kom Jenny hem till mig, vi spelade lite Guitar Hero och sedan gick vi på stan ett tag. Jenny köpte ett par coola gummistövlar eftersom hon snart ska till Arvika festivalen. Sedan åkte jag hem och nu ska jag och pappa grilla, mums..
Efter det ska jag och älsklingen kolla lite på rean hos Inter Sport och sen vill jag såklart inte missa Ryssland-Spanien matchen..
Glömde förresten säga att jag såg filmen Arn häromdagen, jag tycker den var riktigt bra för att vara en svensk film. Kul att de tar in lite nya skådisar också, annars är det alltid samma i Svenska filmer. Någon annan som sett den? I så fall, vad tyckte ni?
Kram


Gårdagen i bilder



Jag vann såklart bowlingen :)


Jag och Josefin som åkte till Spanien imorse. Dumma hon som kommer vara där nästan ett halvår, kommer sakna henne!


Hanna, Josse, jag och Sara som också var ledsen över att Josse skulle åka..


Hela gänget.

Kvällens outfit


Mina tjejkompisar kan visst aldrig bestämma sig.. Nu ska vi tydligen inte till den krog som hade Western-tema utan till ett annat ställe. Jag som redan hade fixat min cowboylook, jaja. Då får jag väl ha det här på mig istället.

linne: jc
väst: jc
shorts: avklippta jeans
skärp: mammas
väska: monki



Vem bär den bäst?


1. Lindsay Lohan vs Sarah Jessica Parker



2. Taylor Swift vs Mary J Blige



3. Amanda Bynes vs Christina Aguilera


I love my shoes




Japp, jag älskar de här skorna. Synd bara att de inte är sådär rena längre..
Nu ska jag äta frukost, God morgon på er!

Godmorgon!


Wow, jag klarade visst att gå upp klockan åtta idag..Men det är för att jag har en del att göra. Min buddy Jenny kommer kanske hit nu på förmiddagen så ska vi spela lite Guitar hero elle något annat skojj. Sen mot kvällen ska vi ta avsked av Josefin som drar till Spanien imorgon ( hon kommer vara där i flera månader)... Vi blir fyra tjejer som känt varandra sedan dagis och vi ska börka kvällen med bowling, sedan blir det middag på någon restaurang i närheten och efter det krogen. Har hört att det är western-tema dit vi ska så funderar på om man ska klä ut sig haha. Hoppas att det blir lite bilder från ikväll..

Dagens jag


tröja: gina tricot
kjol: sytt själv
skor: stadium
örhängen: italien









Med eller utan lugg?

Vad passar de bäst i?

1. Rachel Bilson
 


2. Tyra Banks



3. Heidi Klum



4. Katie Holmes



5. Charlize Theron



6. Jaime Pressly

Från Mor & från Rom


Haha upptäckte precis att mor blir rom baklänges och det passar ju utmärkt för dessa plagg hade mamma med sig till mig när hon kom hem från Rom igår. Hade tänkt att sy om den vita klänningen genom att ta bort resåren längst ned så att det istället blir en vid klänning nedtill.




Kate Moss olika frisyrer




Vilken passar henne bäst?

Måste man lära sig tycka om kaffe?


Jag sitter och funderar på det här med kaffe..Alla vuxna tycker ju om kaffe, det är ju kaffe man ska dricka på alla fikaraster, på tisdagsmötena m.m. Men jag har inte lärt mig att tycka om kaffe än, det spelar ingen roll hur mycket mjölk eller socker jag har i. Hur skulle det se ut om jag kommer där med mitt oboý glas på mötena? Blir man utskrattad då? Känns som jag aldrig kommer lära mig det här med kaffe. Trots mitt lilla framsteg igår. Provade nämligen ett gevalia kaffe igår som skulle ha Marabousmak. Den gick faktiskt att dricka, speciellt när jag hade vispad grädde på det. Men vet inte om det räknas som kaffe, smakade ju mer som varm choklad.
Men det är väl inte så farligt är det många som säger, det är väl bara att ta te istället. Men nu är det så att jag kan inte dricka te heller. Hahha ni får inte missupfatta mig nu att det här är något som oroar mig eller så, jag tycker mer det är komiskt.


Godmorgon


Vaknade faktiskt klockan tio idag, tack vara väckarklockan såklart. Annars hade jag väl vaknat klockan tolv idag med...Var uppe ganska sent igårkväll med Johan för först kollade vi på Spanien-Italien matchen (är glad för att Spanien vann) och efter det började Johan fixa lite med designen på bloggen. Den är inte klar än men det är helt klart en förbättring. Och jag förstod ingenting av alla siffror och bokstäver hit och dit som skulle representera en färg och nåhot som var avståndet där och lalala. Ungefär så mycket förstod jag haha. Så tack älskling för hjälpen..
Tänkte ta och äta frukost nu, en ganska normal tid för frukost faktiskt.



Hoppas att det blir en bra dag idag, för alla...

Streetfashion around the world


Tänkte att det skulle vara kul att jämföra modet i olika delar av världen så jag letade fram lite bilder på internet och klippte ihop, här är resultatet. Vilken gillar du bäst?

USA






INDIEN




AFRIKA



ENGLAND




RYSSLAND




JAPAN




SVERIGE



Söndag


Vaknade klockan tolv igen som vanligt, det är som att det finns en inbyggd väckarklocka i mig som är inställd på tolv för jag vaknar nästan alltid prick klockan tolv..
Tänkte berätta lite snabbt om igår som var en helt ok kväll. Först grillade vi, eller eftersom jag kom lite försent så hade alla redan ätit klart men jag grillade mit kött ändå..Därefter gick vi in för det blev lite kyligt och kollade på Holland-Ryssland. Förstår fortfarande inte att Holland förlorade, jag som trodde att de skulle vinna allting.
Här kommer lite bilder från igår:


Jag vid grilen. Har förresten på mig:
en sidenjacka från carlings
randig tröja, ginatricot
svart väst, jc
strumpbyxor, åhléns
shorts, avklippta jeans
sjal, mammas gamla


Sen var jag jätteduktig och diskade allas disk..


Jag och Josefin.

Nu ska jag ta och äta frukost..Är ju aldrig hungrig direkt när jag har vaknat.
Ciao så länge!

Grillning


Nu fick jag genast brottom.. min vän Josse meddelade mig för en timme sen att det är grillning nu klockan sju och där satt jag i morgonrock, osminkad o allt haha. Men nu ska jag strax cykla dit, hoppas det blir lite bilder för jag kommer inte ta med mig min kamera..Dagens outfit kommer antagligen bli försenad, får se om jag har tid att lägga upp den när jag kommer hem men nu är jag lite stressad.
Hoppas att alla får en trevlig kväll.


Kändismode - Vad tycker du?




Vem bär den bäst? Beyonce eller Monica?



Vem bär den bäst? Gwen eller Kelly?



Hiss eller diss? Vad tycker du?

Vackert från Istanbul


Eftersom Turkiet vann mot Kroatien igår tänkte jag att det skulle passa bra med några vackra modebilder från Istanbul, so here they come..


1

2

3

4

5

6

7

8
Vilken bild gillar du bäst? Själv tycker jag bild 4 är väldigt bra, med den röda klänningen.
Nog med vackra klänningar, nu ska jag ta mig en dusch, och senare kommer dagens outfit. Ha de!


Ingen sill på min midsommar


Då är midsommarafton snart slut för i år..Och för mig som hatar sill blev det ingen traditionell midsommarmat, jag som annars är väldigt traditionell av mig. Jag och älskling lagade istället vår egna midsommarmiddag och efter maten kollade vi på en oroligt spännande match mellan Kroatien och Turkiet som slutade med straffar, jag som älskar spänning. Det slutade med att Turkiet vann men det var svårt att glädjas med dem när man såg hur förtvivlade Kroaterna blev..Aja nog med fotboll, nu ska jag och Johan kolla på Bee movie som vi hyrde :)
Hoppas att alla haft en bra midsommar.



Vår egen version av midsommarmat.


Nytt i garderoben


Jag nämnde ju tidigare att jag fått lite kläder av min kompis Hanna som tack för hjälpen att jag rensade hennes garderob och här är det jag fick :)


Torsdag


Idag vakande jag runt elva och efter att jag hade ätit frukost, klätt på mig m.m. cyklade jag till min kompis som också heter Hanna. Hon hade målat om en vägg i sitt rum men så fort jag kom dit kände jag att jag ville rensa upp för alla hennes kläder låg på golvet och allt var en enda röra. Som tack för att jag städade och rensade hennes klädgarderob fick jag lite kläder som hon inte ville ha. Helt klart värt besväret haha. Jag gör visst allt för gratiskläder.
Måste bara passa på att säga hur besviken jag blev igår när vi förlorade mot Ryssland..Jag tröstar mig med att vi ändå inte hade vunnit mot Holland som vi skulle ha spelat mot ifall vi gick vidare..
Nu är jag i alla fall hemma igen och nu ska Johan och jag köpa hem pizza, ska bli grymt gott, ha de bra!

Här kommer lite bilder från idag när jag var hos Hanna:


Såhär snyggt och prydligt blev det tillslut. (Glömde tyvärr knäppa en före-bild)


Två stycken Hannor.


Hittade en rolig mössa bland allt stök.


Min söta vän Hanna framför sin nymålade vägg.

Dagens klädsel





t-shirt: levi´s köpt på solo
shorts: avklippta jeans
strumpbyxor: åhléns
örhängen: från italien


Ska strax fixa iordning lite middag, sen kommer älskling och hämtar mig så ska vi se på Sverige-Ryssland matchen tillsammans. Kommer bli grymt spännande, det missar ni väl inte?

Budget vs Lyx



Ginatricot 250 kr                                                Diane von Furstenberg 4149 kr




Forever21.com 150 kr                                                       Hera 4572 kr



Asos.com 360 kr                                                          Michael Kors 6075 kr


Ellos 199 kr                                                             Matthew Williamson 7740 kr



Ellos 299 kr                                                                 Roberto Cavalli 27045 kr



Ni vet säkert hur de stora designermärkena ständigt blir kopierade av billigare märken. Jag tittade runt lite på olika hemsidor idag och satte ihop olika klänningar som är hyfsat lika varandra. (Lyxklänningarna kommer från netaporter.com)

Men är det värt att köpa lyx? Och när i sådant fall?

Kära armband




Här är mina kära armband som hänger på min handled varje dag..

snäckarmand: topshop
randigt armband: gjort själv
armband med gröna stenar: present
brunt & blått pärlarmband: topshop

Fotboll & glass



Igårkväll spelade Frankrike mot Italien, jag höll på Frankrike men tycker så synd om dem när de förlorade. De hade verkligen oturen på sin sida..Precis i början av matchen blir Ribery skadad, Frankrikes bästa spelare enligt mig, så han blir tvungen att åka till sjukhuset. Därefter får Italien straff, det var i och för sig rättvist dömt men att den franske spelaren dessutom får rött kort i samma händelse var överdrivet. Detta var också i första halvlek så Frankrike blir tvungna att spela med en man mindre resten av matchen..Tycker också synd om Henry som råkade styra in Italiens frispark i eget mål så att de fick 2-0. Detta ledde alltså till att Italien går vidare som tvåa ur deras grupp, också tack vare att Holland vann över Rumänien.
Hoppas att det är fler än jag som är fotbollsintresserade, jag har ju trots allt spelat i 10 år själv.. Men oavsett om man är intresserad eller inte så tycker jag att man ska se Ryssland-Sverige ikväll.



Stackars Ribery...



Självklart måste man ha något gott att äta om man kollar på fotboll. Undrar var det blir ikväll till Sverigematchen..

Byte av adress


Nu har jag precis bytt adress till min blogg eftersom jag var missnöjd med det förra namnet. Så framöver är alltså detta min blogg och den gamla är redan raderad..Eftersom jag flyttat över de flesta av mina inlägg så stämmer inte datumen men från och med nu så kommer dem att göra det.
Nu måste jag städa i Mollys bur ( mitt kära marsvin) och rensa upp lite i lägenheten som jag lovat..
Ha det bra så länge!

Jag gillar orkidéer




Märkligt att en sådan vacker blomma egentligen är en parasit..

Look of today






sidenjacka: carlings
randig tröja: gina tricot
jeans: zara
skor: etnies, från T12
skärp: h&m

Måndag

Just nu regnar det för fullt, åskan kommer också ibland. Vilket betyder att det inte är så bra att ha datorn igång ifall blixten skulle slå ned...Men men nu sitter jag ju redan här.
Imorse gick jag upp innan sju för att hinna cykla ned på stan och möta Jenny, hon skulle ju tatuera sig för första gången. Hon valde att göra två små stjärnor högt upp på ryggen och resultatet blev riktigt bra. Ont verkade hon inte ha heller, till min stora förvåning då jag brukar tycka att hon är väldigt känslig. Men många verkar överdriva den där smärtan. Tatueraren sa t.om att en kund han haft hade somnat under tiden som den blev tatuerad och då kan det väl inte göra så ont? Men det är inget som jag själv funderar över att skaffa men om andra vill ha det, sure.
Hon blev klar på en halvtimme och därefter mötte vi Lovisa så alla vi tre gick en stund på stan. Hann prova mc donald´s snack wrap som är en wrap med friterad kyckling för 20 spänn och den var riktigt god. Den kommer jag köpa flera gånger kan jag lova.
Efter det skyndade jag att cykla hem för att slippa regnet som jag kände på mig kunde komma när som helst.. Och jag blev jätteglad när Johan kom och åt lunch hemma hos mig. Hans jobb ligger nämligen väldigt nära där jag bor så ibland passar han på att spendera lunchrasten hemma hos mig och vi hann spela lite guitar hero innan han var tvungen att åka tillbaka till jobbet :)

Här kommer lite bilder från tatueraren:







Nytt i garderoben






Denna svala och sköna tunikan inhandlades idag på Lindex, helt otroligt..Kan inte minnas när jag handlade där senast, måste varit när jag handlade på barnavdelningen men den här tycker jag var riktigt fin, dessutom på rea för 179 kr.

Söndag

Usch vad slarvigt av mig att inte skriva igår..Jag hade egentligen haft tid för det nu när jag tänker efter men det blev bara inte av..Jaja gjort är gjort. Men vad har jag haft för mig idag då.. Jo jag började dagen väldigt lugnt, spelade lite guitar hero som är grymt roligt sen träffade jag Emilia som jag känt typ hela livet och Erika som jag också känt väldigt länge..Vi fikade och skulle gratta Emilia eftersom hon precis fyllt år. Glömde knäppa bilder fast jag hade kameran med mig. Hon fick lite presenter, bla en nagellackstorkande apa av mig från coolstuff.se. Riktigt onödig grej men ändå kul. Därefter skulle jag och mamma handla mat till veckan, vi råkade även slinka in på lite klädbutiker där det inhandlades en tunika på rea ( ska lägga upp bild strax). Sen träffade jag även Jenny som hade fullt upp med att fixa på hemtex där hon jobbar. Vi planerade också lite om när jag ska följa med henne när hon ska tatueras imorgon. Sen dess har jag bara varit hemma och funderat på om jag ska beställa hem lite kläder från Forever21 eller inte..Det återstår att se helt enkelt


Nagellackstorkare från www.coolstuff.se

Dagens outfit






tröja: kokaii
jeans: tiger
vitt linne: gammalt
örhängen: jc

Otursdagen


Godmorgon, eller godförmiddag är det väl egentligen fast själv vaknade jag för ca 2,5 timmar sedan. Idag är det ju fredag den 13:de och jag är fortfarande förkyld, skulle väl vara det annars så har jag inte märkt av någon otur.Jag är inte direkt skrockfull av mig vilket är skönt, annars hade man väl inte vågat kliva upp ur sängen en sån här dag. Nog om det, nu tänkte jag bjuda på lite somriga godbitar från Forever21.com som jag hittade idag.


Mönstrade klänningar från Asos


Blommigt, rutigt, prickit, ja mönster i alla dess former är väldigt inne ljust nu. Här är sex olika mönstrade klänningar från asos.com och alla under tusenlappen. Jag skulle vilja äga varenda en av dem..


Hårda accessoarer hos asos

Förr var det bara punkrockarna som vågade använda sig av nitar. Nu har fler och fler kommit på att de diamantliknande ståldetaljerna är väldigt vackra och ger en skön kaxig känsla på kläder, accessoarer m.m. Asos.com är bara en av många klädförsäljare som gör nitar till något väldigt kvinnligt.


Caracola gillar french connection

Ni som tittade på melodifestivalen minns säkert Caracolas färgstarka uppträdande. Många tänkte säkert på ett stoppljus när de såg de tre färgstarka flickorna men jag tyckte att deras klänningar var väldigt söta. Tittade runt lite på asos.com och fann två av deras klänningar som man kan köpa för ca 1700 kr, den oranga klänningen verkar vara av något annat fabrikat.


Onsdag

Hej igen, det var inte så länge sen sist direkt men jag tänkte skriva lite om dagen såhär långt. På förmiddagen eller morgonen enligt mig var jag på ett snabbt besök hos min frisör, hon skulle bara rätta till en liten detalj som jag inte blev nöjd med sist så därför var det också gratis, när jag kom hem slappade jag framför tv:n och tittade på kanalen Star där jag såg en modevisning som jag blev kär i, nämligen roberto cavallis vår och sommarkollektion för 2008. Så här kommer ett litet smakprov:





Hejsan allihopa!

Det här ska alltså bli mitt första inlägg i min nya blogg.. Och varför skaffa jag mig då en blogg? Jo för att jag ska tjäna pengar så slipper jag skaffa ett jobb..Nä jag bara skojjade :) Jag har precis tagit studenten i Uppsala på en utbildning som heter design och tänkte att jag kunde skriva om mode, skönhet, design och vad jag själv har för mig nu när jag faktiskt har tid för det. Jag läser ofta andras bloggar och märker att uppdatering är en viktig ingrediens i en lyckad blogg och därför har jag inte skaffat mig en egen blogg förrän nu. Jag tänkte inte skriva värsta uppsatsen om mig själv nu bara för att detta är första inlägget, jag låter det komma med tiden istället. Hej så länge!

RSS 2.0