Screentryck


Idag var det sista dagen som vi hade screentryck så jag passade på att trycka på två T-shirts. Så här blev resultatet:

   


Porträtt i olja


I skolan håller vi att måla våra självporträtt i olja och det är så roligt. Kanske inte just att vi gör självporträtt men att måla i olja riktigt skojj! Jag har aldrig hållt på att måla med oljefärger förut men så här långt har jag hunnit hittills. Är långt ifrån klar så jag känner mig smått stressad eftersom den ska vara klar på fredag. Ska måla dit ett vinrött paraply så fort jag hinner hade jag tänkt.
Shoppatblus: zara 399kr


2 st tröjor: zara 149 kr styck

följande smycken kommer jag tyvärr inte ihåg vad affären hette eller vad de kostade men så här såg de ut:

nitarmband


nitörhängen


2 st armband


mössa: hollywood 299 kr

Självporträtt

Har faktiskt aldrig ritat av mig själv förut, känns lite konstigt på något sätt men så här blev skissen som sedan ska bli en oljemålning.

originalfotot

New Jeans
Köpte dessa acnejeans häromdagen för endast 420 spänn, ordinare pris 1400. Anledningen till att jag lyckades få dem till detta superpris var att de från början låg på 50 % rea och sedan prutade jag till mig 70 % på dem eftersom de var trasiga på ett ställe. Nu är de däremot lagade och jag älskar färgen på dem.Hålet som jag nu har lagat.

Kroki


Några krokiteckningar från i måndags som jag gjorde i skolan.

Är maten klar snart?
Såhär roligt hade jag idag när jag väntade på att middagen skulle bli klar, haha.

Hanna fotar svartvitt

Några av mina svartvita favoriter som jag fotat under det senaste året.

1

2

3

4

Just a pictureOne day in school.Idag målade jag och några andra från klassen i kohagen, ja ni ser ju själva kon till vänster i bild. De var väldigt närgångna men kor är ju rätt söta änså. Bara lite nyfikna.


Slottet


Och skolans egen trädkramare, sitter ungefär 15 m upp i trädet haha. Väldigt verklig för att vara en docka.

Brandövningsdag


Idag hade vi miljö och brandövningsdag. Brandövningen var helt klart roligast, plus att det är väldigt bra att kunna. Hur många har t.ex provat att spruta med en brandsläckare?

Här fick vi täcka över en docka med en brandfilt.Här testade vi att släcka en brand med brandsläckaren.

Onsdag


Oj vad trött man är.. Kom hem för ca 15 minuter och nu håller jag på med mat. Bussarna som går till och från skolan tar ju evigheter och är alltid sena så jag är alltid trött när jag till slut kommer hem. Men nu har vi äntligen börjat måla lite. Eller inte måla men använda oljefärgerna iaf. Idag skulle vi göra en färgkarta över alla färger vi har för att underlätta i framtiden när vi målar.


En av atéeljerna där vi målar med oljefärg och kroki


Dagens färgkarta blev såhär

RSS 2.0