Tavlan är klar!
Oljemålning av Anders Zorns Café Cantante.

Logo
Har precis blivit klar med logan jag designat åt min bror och hans DJ-företag. Ovan är alltså resultatet, men vilken version är snyggast. Själv föredrar jag nog den med vit bakgrund.

PSP


Älskar min PSP. Har den med mig i princip överallt. Har alltid varit en tv-spelsnörd och kommer nog alltid att vara det. Så det här inlägget tillägnar jag min kära psp :)
Måste bara berätta om när jag lyckades tappa den i marken när jag var på Menorca så displayen gick i kras och den gick inte att använda. Fick panik för nu hade jag ju inget att sysselsätta mig med på planet. Letade som en dåre men inte ens på flygplatsen sålde de några.. Så det var den tråkigaste flygresan någonsin men så fort jag var hemma i Sverige igen så sprang jag till snabbaste elektonikaffär och skaffade mig en ny :)

Heels


Har 2 par nya skor som jag inte hunnit visa. Praktiska som vanligt...Sommarskor från NellyAnkelboots från Topshop, favoritskorna just nu.

shoppade lite på H&Mkavaj H&M trend


klänning med fickor


jacka

lace necklace


halsband från någon affär i Tallin, ca 80:-

checked
Skjorta från fox, fått av baby. Fick syn på den i affären, blev kär, den var lite för dyr för mig.. Några dagar senare låg den bara där på min säng. Tack älskling.

Vilken är snyggast? Hjälp!båda från nelly

RSS 2.0