dagens
kavaj, tröja h&m
skor, väska zara
armband lindex

Todays
skor H&m
väska zara
skärp Ginatricot
byxor vila
tröja asos
armband h&m och punktshop
vitt linne H&m
svart linne fick i tdning

Yippie!


Är så glad just nu, klarade precis teoriprovet! Nu är det bara uppkörningen kvar och sen har jag äntligen mitt körkort. Fotot blev katastrof till körkortet men vad gör det om man har ett körkort?!
Hade bestämt mig innan för att läsa alla frågor noggrannt och sedan kontrollera alla frågor igen innan jag skulle trycka på avsulta men jag orkade helt enkelt inte och tur var väl det för då hade jag säkert ändrat massa svar. Hade endast tre fel och det är jag mycket nöjd med.


Vad har jag gett mig in på?
Gjorde en dålig överenskommelse med mig pojkvän..Om han köpte nya träningsbyxor till mig så skulle jag börja jogga minst en gång i veckan. Så det är väl bara att ge sig ut då antar jag. Jag som trodde jag kunde leva på att jag har spelat fotboll i tio år så därför har jag inte tränat på flera år, haha. Men det fungerar ju inte så, det vet jag ju. Jag är en sådan som inte går upp i vikt, spelar ingen roll vad jag äter. Och ni ska veta det att jag äter inte nyttigt. Lyckoost säger vissa, att jag kan äta vad jag vill utan att gå upp i vikt. Jag kan tycka att det är farligare eftersom jag inte märker lika tydligt på utsidan hur mycket dåligt jag får i mig. Chips och gräddsåser sätter ju sina spår även om det inte är i kilo. Det sätter sig runt inälvor och om man inte rör på sig kan man drabbas av benskörhet och en hel del annat längre fram i tiden. Och det är därför som jag vill börja träna. För jag vill absolut inte gå ner i vikt och har aldrig velat det. Vet inte hur länge sedan jag vägde mig. Jag vill träna för att det är sunt och nyttigt för kroppen.

Mitt 20-årskalas i bilder!RSS 2.0